Kunst van opa, koffie van mij!

We zijn volop bezig met de eerste mini-expositie, komende week dinsdag 16 juli tijdens de Nunspeetse zomermarkt. De expositie van kunstschilder Marinus Heijnes, navolger van de Haagse School wordt gehouden in de antieke heerd van de boerderij aan de Harderwijkerweg 39 in hartje Nunspeet. Deze ruimte, normaal gesproken ingericht als kantoor, is voor de gelegenheid omgetoverd in een intieme expositieruimte. De ruimte is niet groot, maar de vijftien tentoon gestelde werken geven een uiteen lopend beeld van het oeuvre van de schilder. Afhankelijk van de belangstelling zal de expositie geopend zijn tijdens de zomermarkten, 6 dinsdagmiddagen van 16 juli tot en met 20 augustus.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk.

Waar: harderwijkerweg 39 Nunspeet

Wanneer: dinsdagmiddag 16 juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!