Stuur dit jaar een echte Heijnes kerstkaart

Het jaar 2020 is een bijzonder jaar. Voor de meesten is alles anders dan anders, ook voor ons. Maar we hebben niet stil gezeten. Voor de stichting Marinus Heijnes hebben we dit jaar natuurlijk de tentoonstelling “allemaal Noordwijkers” in het Museum Noordwijk. Verder hebben we als stichting veel werk verzet bij het online zetten van het oeuvre, waarbij we -as we speak- nog steeds aanvullingen mogen krijgen.

Omdat het fysieke contact rondom de feestdagen vermoedelijk anders zal zijn dan andere jaren kwamen we op het idee om kerstkaarten te drukken. Als onderwerp hebben we het schilderij gekozen dat we in 2019 in Polen hebben kunnen kopen, voorstellend een huisje in Zweden in de winter. Achterop het schilderij staat als titel “Lichtspel”. De kaarten hebben de afmeting 21×15 cm.

Heb je belangstelling, stuur ons dan tijdig een berichtje zodat je de kaarten op tijd binnen kunt hebben. De kosten zijn € 4 voor een setje van 8 kaarten inclusief enveloppen plus eventuele verzendkosten (binnen Nederland € 4 per bestelling tot 2kg). Afhalen in Nunspeet mag natuurlijk ook.

 

Setje kaarten kopen? Mail je bestelling naar gert@marinusheijnes.nl en we sturen het met PostNL zo snel mogelijk toe.

meer informatie in de winkel

 

error: Content is protected !!