Tentoonstelling Stichting Oud Alkemade

In het decembernummer van Alkmadders, het kwartaalblad van Stichting Oud Alkemade, is een oproep geplaatst. In het najaar van 2021 wil men een tentoonstelling organiseren van schilderijen met daarop een oud / verdwenen gebouw, in de omgeving van gemeente Kaag en Braassem. Aan de hand van een foto wil men laten zien hoe die plek er tegenwoordig uit ziet. Aan eigenaren van schilderijen wordt gevraagd zich te melden.

Wij hebben een aantal schilderijen van Kaagschilder Marinus Heijnes die wellicht prima passen op deze tentoonstelling, welke we met liefde ter beschikking gaan stellen. Graag willen we de oproep van Oud Alkemade herhalen en onder ieders aandacht plaatsen. Heeft u een mooi schilderij met daarop een verdwenen gebouw, neem dan contact met Sjaak Bouwmeester van Stichting Oud Alkemade. Heeft u een schilderij van Heijnes, dan zouden wij daar ook graag een foto van ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!