Winkel

Zo nu en dan brengen we als stichting publicaties of andere aan Marinus Heijnes gerelateerde zaken op de markt. We doen dit in bescheiden mate, van de daarbij behaalde resultaten bekostigen we onze activiteiten. Meer hierover kunt u hier nalezen.

Kalender 2024

De kalenders voor 2024 zijn al weer te koop. Iedere maand een nieuwe Heijnes. Kosten zijn € 26,50 plus eventuele verzendkosten.Expositiecatalogus “Virtuoze Kagerplassen” editie Oude Wetering.

We hebben een fraaie 36 pagina’s tellende catalogus laten drukken in verband met de tentoonstelling in Oud Alkemade. We hebben nog enkele boekjes over, deze zijn nu te koop voor € 4.

 

Kerstkaarten

Wees er op tijd bij en bestel tijdig onze kerstkaarten. Stuur komende december een echt kunstwerk naar familie en vrienden. Wij hebben speciaal voor de feestdagen luxe kaarten laten drukken van het schilderij van Marinus Heijnes met de titel “Lichtspel”. Het fraaie wintertafereel is in Zweden geschilderd in de jaren ‘50. De kaarten van 21x15cm (A5) zijn te koop per stuk € 0,50 of in setjes van 10 stuks voor € 4 per setje inclusief bijpassende enveloppen.


Postkaarten setje 6 stuks – 2019 editie

Ter gelegenheid van de mini-expositie “kunst van opa” hebben we fraaie postkaarten laten maken. De foto’s in hoge kwaliteit, leuk om te sturen en nog mooier om te krijgen. De kaarten zijn te koop voor € 5 per setje van 6 stuks.
 

Postkaarten setje 6 stuks – 2023 editie

Eind 2023 hebben we nieuwe fraaie postkaarten laten maken. De foto’s in hoge kwaliteit, leuk om te sturen en nog mooier om te krijgen. De kaarten zijn te koop voor € 5 per setje van 6 stuks.

 

 

Boek “schilder van licht en water” tijdelijk in prijs verlaagd

Past in elke schoen of onder elke kerstboom. Dit mooie boek “Schilder van licht en water” is nog te verkrijgen en we hebben gedurende de tentoonstelling “De Zee” in Noordwijk de prijs verlaagd naar € 10. Het eerste boek over het leven en werken van de kunstschilder. Het is een fullcolor luxe ingebonden boek (170×240 mm) 80 pagina’s in offsetdruk met daarin veel foto’s van schilderijen en veel informatie over zijn artistieke leven. Het bevat schitterende afbeeldingen van waterlandschappen, Amsterdam, Brabant, Frankrijk en Klankbeeldwerken. Dit boek is tijdelijk ook verkrijgbaar in de museumwinkel van Museum Noordwijk en bij De Roekenhof, Herenweg 84 in Warmond.
 

 

 

 

 


De opbrengst van bovengenoemde artikelen komt ten goede aan de Marinus Heijnes Stichting. Hiermee financieren we o.a. deze website, het catalogiseringsproject en onze andere activiteiten.


Artikelen

  • Setje van 10x kerstkaarten “Lichtspel” € 4 of € 0,50 per kaart
  • kalender A3 2024 € 26,50
  • Virtuoze Kagerplassen, catalogus 21×21 €6 tijdelijk € 4
  • Groot formaat fotoboek 30×30 € 39,95 UITVERKOCHT
  • Boek “schilder van licht en water” € 15  tijdelijk € 10
  • Setje van 6 verschillende postkaarten € 5 (1e en 2e editie)

Verzendkosten

  • De verzendkosten zijn € 4 per order binnen Nederland voor een brievenbuspakket (max 3,2 cm dik, dit is bijvoorbeeld 5 setjes kerstkaarten). Grotere pakketjes kosten € 7.
  • Voor de setjes van 6 postkaarten zijn de verzendkosten binnen NL € 1 per setje.

Bestellen kan als volgt:

Stuur een mail naar gert@marinusheijnes.nl met uw gewenste bestelling, uw naam en postcode/adres. Geef ook aan of de artikelen per post verstuurd moeten worden. Stort het bedrag van de bestelling (plus evt verzending) op onze rekening bij Openbank IBAN ES 31 0073 0100 5706 3765 1564 t.n.v. Wentzel, Nunspeet onder vermelding van uw postcode. 

 

error: Content is protected !!