Winkel

 

Postkaarten setje 6 stuks

Ter gelegenheid van de mini-expositie “kunst van opa” hebben we fraaie postkaarten laten maken. De foto’s in hoge kwaliteit, leuk om te sturen en nog mooier om te krijgen. De kaarten zijn te koop voor € 5 per setje van 6 stuks.
 

Boek “schilder van licht en water”

Er zijn nog boeken “Schilder van licht en water” te verkrijgen. Het eerste boek over het leven en werken van de kunstschilder. Het is een fullcolor luxe ingebonden boek (170×240 mm) 80 pagina’s in offsetdruk met daarin veel foto’s van schilderijen en veel informatie over zijn artistieke leven. Het bevat schitterende afbeeldingen van waterlandschappen, Amsterdam, Brabant, Frankrijk en Klankbeeldwerken. De prijs voor dit boek is € 15. Dit boek is tijdelijk ook verkrijgbaar in de museumwinkel van Museum Noordwijk tijdens de expositie “Allemaal Noordwijkers” en daarna “De Zee” voor € 10.
 

Kerstkaarten

Wees er op tijd bij en bestel tijdig onze kerstkaarten. Stuur komende december een echt kunstwerk naar familie en vrienden. Wij hebben speciaal voor de feestdagen luxe kaarten laten drukken van het schilderij van Marinus Heijnes met de titel “Lichtspel”. Het fraaie wintertafereel is in Zweden geschilderd in de jaren ‘50. De kaarten van 21x15cm zijn te koop in setjes van 8 stuks voor € 4 per setje inclusief bijpassende enveloppen.

 

 

 


De opbrengst van bovengenoemde artikelen komt ten goede aan de Marinus Heijnes Stichting. Hiermee financieren we o.a. deze website, het catalogiseringsproject en onze andere activiteiten.


Artikelen

  • Setje van 8x kerstkaarten “Lichtspel” € 4 
  • Groot formaat fotoboek 30×30 € 39,95 UITVERKOCHT
  • Boek “schilder van licht en water” € 15  tijdelijk € 10
  • Setje van 6 verschillende postkaarten € 5

Verzendkosten

  • De verzendkosten zijn € 4 per order binnen Nederland voor een brievenbuspakket (max 3,2 cm dik, dit is bijvoorbeeld 5 setjes kerstkaarten). Grotere pakketjes kosten € 7.
  • Voor de setjes van 6 postkaarten zijn de verzendkosten binnen NL € 1 per setje.

Bestellen kan als volgt:

Stuur een mail naar gert@marinusheijnes.nl met uw gewenste bestelling, uw naam en postcode/adres. Geef ook aan of de artikelen per post verstuurd moeten worden. Stort het bedrag van de bestelling (plus evt verzending) op onze rekening bij Openbank IBAN ES31 0073 0100 5706 3765 1564 t.n.v. Wentzel, Nunspeet onder vermelding van uw postcode. 

 

Total Page Visits: 636 - Today Page Visits: 1
error: Content is protected !!