Andere helft gevonden!

Afgelopen juli deden we hier een oproep omdat het erop leek dat een schilderij door de midden was gesneden. We waren benieuwd hoe de andere kant van het oorspronkelijk grote doek eruit ziet. En nu is de andere helft boven water! Omdat deze is opgespannen viel het niet gelijk op dat ze oorspronkelijk aan elkaar vast hebben gezeten. De andere helft is gedetailleerder en daarmee doet het frisser aan. Het lijkt erop dat de schilder halverwege het maken van dit grote doek van gedachten is veranderd over wat het eindresultaat moest worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


The maximum upload file size: 7 MB.
You can upload: image, audio, document.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!