Plek en tijd gezocht: Lisse. Wie helpt ons?

Omtrent deze expositie staan we voor een raadsel. Nergens hebben we op internet er iets over kunnen vinden. Wij denken dat dit ergens in de jaren vijftig is geweest, maar het kan later of eerder zijn. En dan de locatie. Het moet ergens in Lisse zijn, maar: Vierkant? Artihome? Kuijkehuis? Van der Zaal?

Vierkant is het oude dorpsplein in het centrum van Lisse, in de vorm van een driehoek. Tegenwoordig is het een plein met vooral horeca. Blijkbaar zat aan dit plein destijds een zaak met de naam Van der Zaal. Wat was dit voor soort bedrijf en werden hier vaker tentoonstellingen gehouden? En wanneer zou deze tentoonstelling zijn geweest?

Wie kan ons informatie verschaffen over deze expositie. Misschien is er iemand die ons aan meer informatie kan helpen. Het zou geweldig zijn als iemand zich deze expositie nog kan herinneren. Graag een bericht naar gert@marinusheijnes.nl of 0341 257323

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!