Moergestel en zijn dorpsschilders

Ter gelegenheid van de expositie “Moergestel en zijn dorpsschilders” in mei 2014, waar diverse werken van Marinus Heijnes en zijn zoon Theodoor zijn getoond, is door Moergestel TV een videoreportage gemaakt over de kunstenaars van de tentoonstelling. De expositie werd gehouden in Galerie De Verdieping. Marinus heeft in 1923 een oude circuswagen gekocht en naar Moergestel gebracht. Daar heeft hij met zijn gezin veel tijd door gebracht om te schilderen en inspiratie op te doen. De wagen is later door zoon Theodoor over genomen, ook hij is jarenlang met zijn gezin regelmatige gast in Moergestel geweest.

Beoordeling Moergestel en zijn dorpsschilders.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!