Nieuwe website en catalogus van start

In 2019 staat de oprichting van de Marinus Heijnes Stichting op de agenda. Vooruitlopend daarop zijn we vast gestart met een nieuwe website, waarop we ook de in de afgelopen jaren (her-) ontdekte schilderijen van Heijnes gaan weergeven in de vorm van een portfolio. Doelstelling is om een compleet oeuvre te kunnen weergeven.

De komende tijd zullen we een register aanleggen en elk bekend kunstwerk voorzien van een uniek volgnummer. Zo goed als mogelijk zullen we deze werken ook in de portfolio op deze website aanvullen. Tevens zullen we proberen in contact te komen met de ons bekende eigenaar, met het verzoek zijn/haar schilderij te voorzien van een door de Marinus Heijnes Stichting uitgegeven sticker met daarop het nummer. Ook vragen we daarmee toestemming zijn/haar werk op de website te mogen tonen.

Beoordeling Nieuwe website en catalogus van start.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!