Locatie terug gevonden in Ouwe Syl

We hebben weer een locatie gevonden van een werk van Heijnes. Dit keer in het hoge noorden van Friesland, Oude Bildtzijl of, zoals ze daar zeggen: Ouwe Syl. We wisten al dat het in die plaats moest zijn gemaakt, zoon Rien heeft daar van 1955 tot 1960 in de pastorie gewoond met zijn gezin. We hebben nu uitgevonden dat het schilderij, gezien het perspectief, vanaf het balkon gemaakt moet zijn. Op de foto is de locatie, ondanks de inmiddels uitgegroeide bomen en struiken, nog goed herkenbaar. Met dank aan de vriendelijke vrouw van de Aerdenplaats die ons zo fijn heeft geholpen

Hier zal het geschilderd zijn

Beoordeling Locatie terug gevonden in Ouwe Syl.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!