Nieuwe aanwinst

We zijn blij te kunnen melden dat we een mooi heideveld schilderij aan onze collectie hebben kunnen toevoegen. Het werk heeft de typische sfeer van Heijnes, op het eerste gezicht enigszins lichte kleuren maar zeker de virtuositeit die we zo goed kennen. Het werk is ongetwijfeld Moergestel.

Inmiddels is het schilderij in huis en kunnen we zien dat het veel kleurrijker is als de foto deed vermoeden. Het werk is relatief klein 40,5 x 45,5cm. Misschien dat een kleine schoonmaakbeurt hem nog mooier maakt.

De laatste tijd kwamen we vrijwel geen schilderijen van Heijnes meer tegen in de markt. We gaan proberen of we dit schilderij ergens in een Brabants museum onder kunnen brengen.

Jaques Dekker
Gert Wentzel

mooi rose is niet lelijk

Een heel leuk schilderij! Gefeliciteerd met deze aanwinst voor de collectie. Aan de foto te oordelen is hij niet erg vuil. Er zit alleen links van bovenaf naar het midden een latere ’toevoeging’. Geniet ervan!!!

3 jaar geleden

Beoordeling Nieuwe aanwinst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!