Van Toen naar Nu in Oude Wetering

Vandaag waren we bij de opening van de tentoonstelling “Van Toen naar Nu” in Museum Oud Alkemade. Hier op de foto de onthulling van het gelijknamige boek van Veenerick door de oude en de nieuwe burgemeester van de gemeente Kaag en Braassem.

Op de voorgrond van deze foto kun je 3 schilderijen van Marinus Heijnes zien met daarbij de foto van de huidige situatie. Op deze tentoonstelling veel schilderijen en oude foto’s of gebruiksmiddelen met daarbij gezocht de huidige evenknie. Een hele klus voor Agnes Turk, die de foto’s voor de oudheidkundige vereniging heeft gemaakt. Wat een leuk idee voor een tentoonstelling. En wat een mooie aanwezigheid van het dorp Kaag in deze tentoonstelling.

In de 2e helft van 2022 wordt in de kaasmakerij van dit streekmuseum een tentoonstelling speciaal voor werken van Marinus Heijnes ingericht.

Het museum is geopend dinsdagmiddag van 13:30-16:00 en zondag 14:00-17:00. Meer info stichtingoudalkemade.nl

Beoordeling Van Toen naar Nu in Oude Wetering.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Total Page Visits: 298 - Today Page Visits: 6
error: Content is protected !!